Sandra Steen

Bærekraft: Hva har jeg lært?

Vi er nå ferdig med del 2 i valgfaget varehandel: bærekraftig og digital med foreleser Thore Larsgård. I denne delen av faget har hovedfokuset bitt lagt på bærekraft, noe som gjenspeiler seg i blogginnlegg som jeg har skrevet hittil.

I løpet av denne perioden har vi lært mye spennende! Jeg sitter igjen med kunnskap om hvordan varehandel fungerer sett fra miljømessig og bærekraftig perspektiv. Vi har igjennom denne delen lært om hvordan bedrifter kan ta miljømessige smarte valg på måten de produserer og frakter varer på. Vi har også fått eksempler på hvordan bedrifter har tatt enkle løsninger, med dårlig planlagte resirkuleringsordninger og hvor de har en bruk og kast tankegang. Vi har også sett på hvordan bedrifter har satset på grønn markedsføring igjennom bærekraftige produktvalg. Vi har også fått inn flere gjesteforelesere som har holdt foredrag for oss om sin arbeidsplass, og hva de gjør. Det har vært interessant og fått høre på hvordan man kan jobbe innen miljø og bærekraft i praksis.

Jeg har igjennom denne delen skrevet blogginnlegg om enkelte tema som vi har hatt i løpet av denne perioden. Jeg sitter igjen med mye kunnskap rundt miljø og bærekraft innen varehandel. Dette har også gjort at jeg som forbruker har blitt enda mer bevisst på hvilken produkter jeg kjøper og hvordan ting har blitt laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *